Bedrijfsuitje organiseren bij Paviljoen Schoonhoven

Een bedrijfsuitje organiseren vraagt een behoorlijke organisatie!

Een bedrijfsuitje organiseren vraagt een behoorlijke organisatie!

Gelukkig doen wij dit dagelijks. Wij ontzorgen jullie volledig van locatie, activiteit en horeca. Wij hebben tal van mooie activiteiten voor een top dag! Activiteiten kunnen een uur duren, maar wij kunnen dit natuurlijk ook in dag of avondarrangementen gieten.

Geniet van ons geweldige uitzicht terwijl jullie op ons strand een toffe outdoor activiteit spelen of speel in 1 van onze geweldige zalen de tofste spelshows. Het wordt een top dag!

Bedrijfsuitje op maat

Willen jullie een bedrijfsuitje volledig op maat? Meerdere spellen combineren? Eten volledig naar wens? Natuurlijk kan dit. Bij Paviljoen Schoonhoven denken wij graag vanuit onze expertise met jullie mee om jullie dag volledig te organiseren binnen jullie wensen. Vraag ons gerust naar alles mogelijkhedem

Bedrijfsuitje outdoor

In onze geweldige omgeving kunnen wij de gaafste uitjes organiseren. Wat dacht u van Expeditie Robinson op het strand of een leuke workshop boogschieten. Ook diverse wateractiviteiten organiseren wij in samenwerking met heerlijke diners en supermooie cocktails. Of jullie nou met 8 of 400 personen zijn! Wij ontvangen jullie graag op ons Paviljoen

 

Top 3 uitjes outdoor:

Interesse?

Expeditie Robinson

Suppen & Escape

Hunted

Bedrijfsuitje indoor

Bij ons Paviljoen kunt u geweldige thema feesten en bedrijfsuitjes organiseren. Onze zalen geven ruimte voor groepen vanaf 8 personen tot wel 400 personen. Er zijn meerdere uitjes mogelijk om jullie een geweldige middag of avond te laten beleven! In ons Paviljoen lopen de leukste quizmasters en spelbegeleiders voor een Alles mag vandaag(link) spelshow of een VR Game. Wat dachten jullie van een spannend moorddiner?

Ook voor complete avonden met DJ, Las Vegas thema of Hollands thema bent u bij ons op het juiste adres!

 

Top 3 uitjes bedrijfsfeesten:

Moorddiner

Alles mag vandaag Spelshow!

Las Vegas, Casino avond(link)

Op zoek naar een top locatie voor lunch, diner, bruiloft of groepsuitje?
Laat ons jou helpen!

Wij staan voor het creëren van onvergetelijke momenten. 

Wat klanten van ons vinden

Laat een review achter

Anny Koster

Ter gelegenheid van mijn man's 70e verjaardag hadden we hier een Drentsche koffietafel geboekt, deze was geweldig goed verzorgd, heerlijke mosterdsoep, visschotel, kroketten, gepoucheerde eieren en heeeel veel verschillende broodjes en beleg, te veel om op te noemen, koffie, thee, melk en karnemelk niet te vergeten. Elke keer kwam er een gastvrouw informeren of alles naar ons zin was, of we nog iets nodig hadden, toppers!!!

A.w. Doldersum

Super mooie locatie, bediening echt top. Ga zo door, de negatieve recensies zet ik ver weg. Top zoals u op de recensies reageert. Wij hebben direct de kerstbrunch bij jullie geboekt. Ga zo door het was echt super voor mekaar. Personeel een dikke 10.

Foppe Gall

Prachtig eetgelegenheid met parkeren, aan de Schoonhovens plas. Prima eten. Ook Social Deal met 50% mogelijk. Mooi en gezellig terras aan het water. Toplocatie.