Bruiloften

Dromen jullie ervan elkaar het jawoord te geven op het strand?

Welkom bij Paviljoen Schoonhoven, de mooiste locatie aan het water in Drenthe.

Bij Paviljoen Schoonhoven aan het strand wordt jullie trouwdag gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Gelegen aan de waterkant met een adembenemend uitzicht op de plas, biedt dit paviljoen de ideale setting voor een sprookjesachtige bruiloft. Met vier prachtige zalen en perfecte horecamogelijkheden wordt jullie grote dag tot in de puntjes verzorgd.

De romantische ambiance van Paviljoen Schoonhoven zorgt voor een betoverende sfeer die perfect past bij het vieren van de liefde. De ligging aan het strand biedt niet alleen een schitterend decor voor jullie trouwceremonie, maar ook talloze mogelijkheden voor adembenemende foto’s op het zand en onder de stralende zon.

4 mooie trouwzalen en feestzalen

Wij beschikken over vier trouw en feestzalen in verschillende groottes. De zalen beschikken over zeer goede audio installaties en zijn uitnodigend ingericht. Bekijk hier de mogelijkheden.

Paviljoen Schoonhoven is volledig ingericht om uw huwelijksceremonie en het trouwfeestfeest op 1 locatie te houden. Wij zijn een officiële trouwlocatie.

 

Jaren ervaring

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van trouwerijen, trouwfeesten en huwelijksceremonies en helpen jullie graag deze bijzondere dag tot in de puntjes te verzorgen. Jullie bruiloft is misschien wel de bijzonderste dag van jullie leven; aan ons de taak om te zorgen dat deze dag volledig naar jullie wensen wordt ingericht en ‘aangekleed’. Er zijn oneindig veel mogelijkheden wat betreft de aankleding, decoratie, programmering, culinaire invulling en het slotfeest.
We bespreken deze dan ook graag uitvoerig met jullie, om er zo voor te zorgen dat de dag precies wordt zoals jullie hem voor ogen hebben. Van de eerste ontmoeting en rondleiding tot aan de planning, organisatie en eindfeest. 

Feestzalen

Arrangementen

Op zoek naar een top locatie voor lunch, diner, bruiloft of groepsuitje?
Laat ons jou helpen!

Wij staan voor het creëren van onvergetelijke momenten. 

Wat klanten van ons vinden

Laat een review achter

Anny Koster

Ter gelegenheid van mijn man's 70e verjaardag hadden we hier een Drentsche koffietafel geboekt, deze was geweldig goed verzorgd, heerlijke mosterdsoep, visschotel, kroketten, gepoucheerde eieren en heeeel veel verschillende broodjes en beleg, te veel om op te noemen, koffie, thee, melk en karnemelk niet te vergeten. Elke keer kwam er een gastvrouw informeren of alles naar ons zin was, of we nog iets nodig hadden, toppers!!!

A.w. Doldersum

Super mooie locatie, bediening echt top. Ga zo door, de negatieve recensies zet ik ver weg. Top zoals u op de recensies reageert. Wij hebben direct de kerstbrunch bij jullie geboekt. Ga zo door het was echt super voor mekaar. Personeel een dikke 10.

Foppe Gall

Prachtig eetgelegenheid met parkeren, aan de Schoonhovens plas. Prima eten. Ook Social Deal met 50% mogelijk. Mooi en gezellig terras aan het water. Toplocatie.