Feestje geven?

Een betoverende locatie te midden van een feestelijke sfeer

Welkom bij Paviljoen Schoonhoven, de mooiste locatie aan het water in Drenthe.

Stel je eens voor: een betoverende locatie, een warm welkom en de lachende gezichten van je gasten die zich vermaken te midden van een feestelijke sfeer. Dat is precies wat je kunt verwachten bij Paviljoen Schoonhoven, dé perfecte plek voor het vieren van een knallend verjaardagsfeest, een prachtig jubileum of een onvergetelijke familiedag.

Bij Paviljoen Schoonhoven hebben we diverse zalen die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen. Of je nu een intieme bijeenkomst wilt organiseren of een groots feest wilt geven, wij hebben de ideale ruimte voor jouw speciale gelegenheid. Onze gastvrijheid staat garant voor een zorgeloze ervaring, waarbij wij met passie en toewijding jouw wensen vervullen.

Wat ons echt onderscheidt, is de mogelijkheid om jouw feest helemaal op maat te maken. Kies uit ons assortiment heerlijke gerechten en verfrissende drankjes om jouw gasten te verwennen. Maar daar stopt het niet. Voeg een extra dosis plezier toe aan jouw feest door een leuke activiteit in te plannen! Of het nu gaat om teambuilding, een workshop of entertainment, wij zorgen ervoor dat jouw gasten zich geen moment zullen vervelen.

feestje geven casino thema

Buffet en BBQ

Uitjes

Op zoek naar een toplocatie voor een feestje?
Laat ons jou helpen!

Wij staan voor het creëren van onvergetelijke momenten. 

Wat klanten van ons vinden

Laat een review achter

Anny Koster

Ter gelegenheid van mijn man's 70e verjaardag hadden we hier een Drentsche koffietafel geboekt, deze was geweldig goed verzorgd, heerlijke mosterdsoep, visschotel, kroketten, gepoucheerde eieren en heeeel veel verschillende broodjes en beleg, te veel om op te noemen, koffie, thee, melk en karnemelk niet te vergeten. Elke keer kwam er een gastvrouw informeren of alles naar ons zin was, of we nog iets nodig hadden, toppers!!!

A.w. Doldersum

Super mooie locatie, bediening echt top. Ga zo door, de negatieve recensies zet ik ver weg. Top zoals u op de recensies reageert. Wij hebben direct de kerstbrunch bij jullie geboekt. Ga zo door het was echt super voor mekaar. Personeel een dikke 10.

Foppe Gall

Prachtig eetgelegenheid met parkeren, aan de Schoonhovens plas. Prima eten. Ook Social Deal met 50% mogelijk. Mooi en gezellig terras aan het water. Toplocatie.