High tea op Moederdag

Bij ons kunt u terecht voor een heerlijke High Tea tijdens Moederdag

Wij maken elke gelegenheid tot een groot succes!

Moederdag High Tea

Wat een prachtig plan voor Moederdag! Een uitgebreide high tea bij Paviljoen Schoonhoven klinkt als een geweldige manier om je moeder in het zonnetje te zetten. Het uitzicht aan het water zal de ervaring vast nog specialer maken. En het is slim om er snel bij te zijn, gezien hoe populair het vorig jaar was. Wij weten zeker dat je moeder er enorm van zal genieten! Wij zien jullie graag op 12 mei.

 

Inhoud High tea – Arrangement van 2 uur

  • Onbeperkt koffie en thee
  • Diverse zoete lekkernij
  • Scones
  • Diverse sandwiches
  • Chocolade

 

Kosten

Volwassenen 22.95 p.p. Kinderen: 11.50 p.p.

De High tea is te reserveren van 12.00 t/m 15.00 uur

 

High Tea moederdag

Onze kaarten

BBQ & Buffet

Lunch Buffet

Partycatering

Op zoek naar een top locatie voor lunch, diner, bruiloft of groepsuitje?
Laat ons jou helpen!

Wij staan voor het creëren van onvergetelijke momenten. 

Wat klanten van ons vinden

Laat een review achter

Anny Koster

Ter gelegenheid van mijn man's 70e verjaardag hadden we hier een Drentsche koffietafel geboekt, deze was geweldig goed verzorgd, heerlijke mosterdsoep, visschotel, kroketten, gepoucheerde eieren en heeeel veel verschillende broodjes en beleg, te veel om op te noemen, koffie, thee, melk en karnemelk niet te vergeten. Elke keer kwam er een gastvrouw informeren of alles naar ons zin was, of we nog iets nodig hadden, toppers!!!

A.w. Doldersum

Super mooie locatie, bediening echt top. Ga zo door, de negatieve recensies zet ik ver weg. Top zoals u op de recensies reageert. Wij hebben direct de kerstbrunch bij jullie geboekt. Ga zo door het was echt super voor mekaar. Personeel een dikke 10.

Foppe Gall

Prachtig eetgelegenheid met parkeren, aan de Schoonhovens plas. Prima eten. Ook Social Deal met 50% mogelijk. Mooi en gezellig terras aan het water. Toplocatie.