Crazy Bingo show!

Het ouderwets bekende spel in een oergezellig nieuw jasje!

U heeft vast weleens meegedaan aan één van de bekendste spelletjes van ons land. Het oergezellige en uitermate spannende bingo. Op de camping, in het dorpshuis of op school. Nu kunt u gokken zonder daar een belachelijke prijs voor te betalen. Maar ‘Crazy Bingo’ is ook net even anders dan de Bingo die u gewend bent. U speelt de bingo individueel.
Samen met uw vrienden, familie of collega’s meedoen aan het bekendste spelletjes van Nederland. Bingo! Voor diegenen die het spel al lang niet meer gespeeld hebben doen we even een opfris ronde op de ouderwetse manier. Onze assistente zet de bingo machine aan en één voor één rollen de ballen uit de automaat. Wie heeft het eerste bingo?

Als iedereen weer weet hoe het spel werkt gaan we écht beginnen. Tijdens Crazy Bingo leidt onze entertainer u op ludieke wijze door de avond. Zo worden er verhalen verteld, zal er muziek ten gehore worden gebracht, zijn er quiz vragen en zijn er verschillende opdrachten om uit te voeren. Dit alles om u de punten te laten verdienen die u nodig heeft om bingo te hebben. Uiteraard mag u vooraf zelf uw nummers uitkiezen.

Afhankelijk van het aantal bingo’s en groepen zullen er meerdere rondes gespeeld worden. Uiteraard zijn er werkelijk fantastisch typerende bingoprijzen te winnen als lekker foute zonnebrillen, oogverblindend mooie kunstgeraniums en geld wc-papier!

Vanaf 17,95 p.p.

Inclusief 3 gangen diner voor: 39,95 p.p. (tot 15 personen) Inclusief buffet vanaf:: 39,95 p.p. (vanaf 15 personen)

Inclusief borrel arrangement voor: 29,95 p.p

Interesse?

Op zoek naar een top locatie voor lunch, diner, bruiloft of groepsuitje?
Laat ons jou helpen!

Wij staan voor het creëren van onvergetelijke momenten. 

Wat klanten van ons vinden

Laat een review achter

Anny Koster

Ter gelegenheid van mijn man's 70e verjaardag hadden we hier een Drentsche koffietafel geboekt, deze was geweldig goed verzorgd, heerlijke mosterdsoep, visschotel, kroketten, gepoucheerde eieren en heeeel veel verschillende broodjes en beleg, te veel om op te noemen, koffie, thee, melk en karnemelk niet te vergeten. Elke keer kwam er een gastvrouw informeren of alles naar ons zin was, of we nog iets nodig hadden, toppers!!!

A.w. Doldersum

Super mooie locatie, bediening echt top. Ga zo door, de negatieve recensies zet ik ver weg. Top zoals u op de recensies reageert. Wij hebben direct de kerstbrunch bij jullie geboekt. Ga zo door het was echt super voor mekaar. Personeel een dikke 10.

Foppe Gall

Prachtig eetgelegenheid met parkeren, aan de Schoonhovens plas. Prima eten. Ook Social Deal met 50% mogelijk. Mooi en gezellig terras aan het water. Toplocatie.