Thema feest Uitjes:

LAS VEGAS: CASINO NIGHT

Drenthe haalt Las Vegas naar zich toe met een succesvolle thema-avond! De croupier maakt u wegwijs bij de tafels, en houdt de geluks- en pechvogels goed in het vizier. Iedere gast ontvangt een startkapitaal aan fiches en de gastvrouw geeft u tips om dit te vermeerderen.

Wie wordt de grote winnaar, en wint de veiling aan het eind van de avond?

Vanaf 22,95 p.p.
Inclusief 3 gangen diner voor: 39,95 p.p. (tot 15 personen) Inclusief buffet vanaf:: 39,95 p.p. (vanaf 15 personen)
Inclusief borrel arrangement voor: 29,95 p.p

Interesse?

Op zoek naar een top locatie voor lunch, diner, bruiloft of groepsuitje?
Laat ons jou helpen!

Wij staan voor het creëren van onvergetelijke momenten. 

Wat klanten van ons vinden

Laat een review achter

Anny Koster

Ter gelegenheid van mijn man's 70e verjaardag hadden we hier een Drentsche koffietafel geboekt, deze was geweldig goed verzorgd, heerlijke mosterdsoep, visschotel, kroketten, gepoucheerde eieren en heeeel veel verschillende broodjes en beleg, te veel om op te noemen, koffie, thee, melk en karnemelk niet te vergeten. Elke keer kwam er een gastvrouw informeren of alles naar ons zin was, of we nog iets nodig hadden, toppers!!!

A.w. Doldersum

Super mooie locatie, bediening echt top. Ga zo door, de negatieve recensies zet ik ver weg. Top zoals u op de recensies reageert. Wij hebben direct de kerstbrunch bij jullie geboekt. Ga zo door het was echt super voor mekaar. Personeel een dikke 10.

Foppe Gall

Prachtig eetgelegenheid met parkeren, aan de Schoonhovens plas. Prima eten. Ook Social Deal met 50% mogelijk. Mooi en gezellig terras aan het water. Toplocatie.