VR Game: La Casa de Papel

Virtual Reality teamwork game:

Virtual Reality teamwork game; La Casa de Papel!

Lukt het jullie om de Koninklijke Munt van Spanje te infiltreren om vervolgens te ontsnappen met het geld? Kom er achter door het Virtual Reality spel van La Casa de Papel te spelen. In teamverband kunnen jullie doormiddel van teambuilding deze Escape Game oplossen.

Werk in teamverband

Teambuilding, lekker eten en unieke ervaringen komen samen bij JP Activiteiten. Overal in Nederland is de game te spelen, vanaf 8 personen, het hele jaar door. Jong, oud, iedereen kan meedoen aan deze leuke, uitdagende activiteit. Zet de bril op en gaan! De VR-escape game is een fantastische virtual reality ervaring om te spelen tijdens jouw personeelsuitje, als teambuildingsactiviteit of vermaak. Deze activiteit is tevens te boeken in combinatie met een borrel, lunch of diner.

Wat kun je verwachten van de VR Mini Escape Games?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 4 aan de slag. Zet de VR-bril op en stap in de virtuele wereld. Wat zie jij in de VR-wereld? Met je team ga je puzzelen, samenwerken en proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen. Aan de hand hiervan zullen jullie de mysteries ontrafelen en uiteindelijk het Spaanse poen gaan jatten!

Vraag hiernaast vrijblijvend een offterte aan, El Professor rekent op jullie vertrouwen en steun…

 

Vanaf 22,95 p.p.

Inclusief 3 gangen diner voor: 44,95 p.p. (tot 15 personen) Inclusief buffet vanaf:: 44,95 p.p. (vanaf 15 personen)

Inclusief borrel arrangement voor: 32,95 p.p.

Interesse?

Op zoek naar een top locatie voor lunch, diner, bruiloft of groepsuitje?
Laat ons jou helpen!

Wij staan voor het creëren van onvergetelijke momenten. 

Wat klanten van ons vinden

Laat een review achter

Anny Koster

Ter gelegenheid van mijn man's 70e verjaardag hadden we hier een Drentsche koffietafel geboekt, deze was geweldig goed verzorgd, heerlijke mosterdsoep, visschotel, kroketten, gepoucheerde eieren en heeeel veel verschillende broodjes en beleg, te veel om op te noemen, koffie, thee, melk en karnemelk niet te vergeten. Elke keer kwam er een gastvrouw informeren of alles naar ons zin was, of we nog iets nodig hadden, toppers!!!

A.w. Doldersum

Super mooie locatie, bediening echt top. Ga zo door, de negatieve recensies zet ik ver weg. Top zoals u op de recensies reageert. Wij hebben direct de kerstbrunch bij jullie geboekt. Ga zo door het was echt super voor mekaar. Personeel een dikke 10.

Foppe Gall

Prachtig eetgelegenheid met parkeren, aan de Schoonhovens plas. Prima eten. Ook Social Deal met 50% mogelijk. Mooi en gezellig terras aan het water. Toplocatie.