Over Paviljoen Schoonhoven

Paviljoen Schoonhoven is de plek in omgeving Hollandscheveld voor een topdag!

Over ons

Stel je voor: een oase van gezelligheid, omringd door de serene schoonheid van Schoonhoven. Dat is precies wat je kunt verwachten bij Paviljoen Schoonhoven, waar het altijd voelt alsof je op vakantie bent!

Van zonnige dagen tot knusse avonden, Paviljoen Schoonhoven is dé plek waar je het vakantiegevoel omarmt zonder je koffers te hoeven pakken. Met een prachtig uitzicht op het water, weet dit paviljoen elke bezoeker te betoveren. De sfeer is er één van ontspanning en genieten, waar de tijd lijkt te vertragen

Wat klanten van ons vinden

Laat een review achter

Anny Koster

Ter gelegenheid van mijn man's 70e verjaardag hadden we hier een Drentsche koffietafel geboekt, deze was geweldig goed verzorgd, heerlijke mosterdsoep, visschotel, kroketten, gepoucheerde eieren en heeeel veel verschillende broodjes en beleg, te veel om op te noemen, koffie, thee, melk en karnemelk niet te vergeten. Elke keer kwam er een gastvrouw informeren of alles naar ons zin was, of we nog iets nodig hadden, toppers!!!

A.w. Doldersum

Super mooie locatie, bediening echt top. Ga zo door, de negatieve recensies zet ik ver weg. Top zoals u op de recensies reageert. Wij hebben direct de kerstbrunch bij jullie geboekt. Ga zo door het was echt super voor mekaar. Personeel een dikke 10.

Foppe Gall

Prachtig eetgelegenheid met parkeren, aan de Schoonhovens plas. Prima eten. Ook Social Deal met 50% mogelijk. Mooi en gezellig terras aan het water. Toplocatie.