Heerlijk Brunchen met Pasen!

Dat klinkt als een geweldig idee voor de paasdagen!

Paasbrunch

Dat klinkt als een geweldig idee voor de paasdagen! Een brunchbuffet biedt inderdaad voor elk wat wils en is perfect voor een gezellig samenzijn met familie en vrienden. Met een assortiment van koude en warme gerechten, verschillende soorten broodjes, heerlijke vleeswaren en een scala aan dranken, zal iedereen zeker tevreden zijn. Het is een mooie gelegenheid om te genieten van lekker eten en elkaars gezelschap.

Kosten

27,50 p.p
15,00 tot 12 jaar.
*Inschrijving verloopt via jpactiviteiten. Bij inschrijving vragen wij een aanbetaling van 50%.

De brunch is van 11:00 – 14:00 uur.

 

Interesse?

Op zoek naar een top locatie voor lunch, diner, bruiloft of groepsuitje?
Laat ons jou helpen!

Wij staan voor het creëren van onvergetelijke momenten. 

Wat klanten van ons vinden

Laat een review achter

Anny Koster

Ter gelegenheid van mijn man's 70e verjaardag hadden we hier een Drentsche koffietafel geboekt, deze was geweldig goed verzorgd, heerlijke mosterdsoep, visschotel, kroketten, gepoucheerde eieren en heeeel veel verschillende broodjes en beleg, te veel om op te noemen, koffie, thee, melk en karnemelk niet te vergeten. Elke keer kwam er een gastvrouw informeren of alles naar ons zin was, of we nog iets nodig hadden, toppers!!!

A.w. Doldersum

Super mooie locatie, bediening echt top. Ga zo door, de negatieve recensies zet ik ver weg. Top zoals u op de recensies reageert. Wij hebben direct de kerstbrunch bij jullie geboekt. Ga zo door het was echt super voor mekaar. Personeel een dikke 10.

Foppe Gall

Prachtig eetgelegenheid met parkeren, aan de Schoonhovens plas. Prima eten. Ook Social Deal met 50% mogelijk. Mooi en gezellig terras aan het water. Toplocatie.