Uit eten aan het water met een prachtig uitzicht.

Bij ons kunt u het gehele jaar genieten van een geweldige omgeving, gastvrij restaurant en heerlijke smaken. Ontspan en geniet van het uitzicht met een heerlijk diner, een drankje en een goede atmosfeer.

Ontspannen en plezier bij Paviljoen Schoonhoven

Ons restaurant serveert u heerlijke diners, BBQ’en, buffetten, lunches en brunches. Families, zakelijke relaties of intiem samen met zijn tweeën kunt u bij ons uit eten. Ons knusse en warm ingerichte restaurant zorgt ervoor dat u altijd in een ontspannen setting kunt eten. Lekker weer? Dan kunt u op ons terras eten en genieten van het mooie uitzicht van het recreatie gebied Schoonhoven.

Openingstijden

 

november tot en met april:

 

 Mei tot en met oktober

Maandag: Alleen voor groepen

Dinsdag: Alleen voor groepen

Woensdag: 12:00 – 21.30

Donderdag: 12:00 – 21.30
Vrijdag 12:00 – 22.00

Zaterdag 11:00 – 22.00
Zondag 11:00 – 22.00

 

 

Maandag:  11:00 – 22.00

Dinsdag.  11:00 – 22.00

Woensdag: 11:00 – 22.00

Donderdag: 11.00 – 22.00
Vrijdag 11:00 – 22.00

Zaterdag 11:00 – 22.00
Zondag 11:00 – 22.00

 

Bekijk onze menukaart

Bekijk onze lunchkaart

Onze alle kaarten

Lunchkaart

BBQ & Buffet

Brunch Buffet

Borrel & Bites

Lekker bijpraten en een gezellig samenzijn bij Paviljoen Schoonhoven

High tea

Onze High tea bestaat uit heerlijke hartige hapjes, zoetigheden en heerlijke broodjes. Natuurlijk ontbreek de tea met heerlijke smaken niet.

€19,95 p.p.

High wine / High beer

Paviljoen Schoonhoven is de plek om lekker te borrelen. Wij schenken 3 diverse en lekkere speciaalbieren in combinatie met bijpassende borrelplank afgerond met een bittergarnituur. Drinkt uw wijn? Dan schenken wij u natuurlijk 3 heerlijke wijnen. Een perfecte manier om met uw vrienden te borrelen.

€19,95 p.p.

Op zoek naar een top locatie voor lunch, diner, bruiloft of groepsuitje?
Laat ons jou helpen!

Wij staan voor het creëren van onvergetelijke momenten. 

Wat klanten van ons vinden

Laat een review achter

Anny Koster

Ter gelegenheid van mijn man's 70e verjaardag hadden we hier een Drentsche koffietafel geboekt, deze was geweldig goed verzorgd, heerlijke mosterdsoep, visschotel, kroketten, gepoucheerde eieren en heeeel veel verschillende broodjes en beleg, te veel om op te noemen, koffie, thee, melk en karnemelk niet te vergeten. Elke keer kwam er een gastvrouw informeren of alles naar ons zin was, of we nog iets nodig hadden, toppers!!!

A.w. Doldersum

Super mooie locatie, bediening echt top. Ga zo door, de negatieve recensies zet ik ver weg. Top zoals u op de recensies reageert. Wij hebben direct de kerstbrunch bij jullie geboekt. Ga zo door het was echt super voor mekaar. Personeel een dikke 10.

Foppe Gall

Prachtig eetgelegenheid met parkeren, aan de Schoonhovens plas. Prima eten. Ook Social Deal met 50% mogelijk. Mooi en gezellig terras aan het water. Toplocatie.