Werken bij

Onze vacatures

Paviljoen Schoonhoven is een restaurant/evenementencentrum gelegen in een mooi stukje Drentse natuur en is een begrip in de omgeving. Naast het verzorgen van trouwerijen en grotere feesten worden er maandelijks ook evenementen georganiseerd in samenwerking met zusterbedrijf JP Activiteiten. In het restaurant kan er doordeweeks en in het weekend heerlijk worden gegeten en gedronken. Onze gasten komen bij ons voor diners (á la carte), lunches, buffetten, nagerechten en hapjes. Door deze drukke agenda zijn wij altijd op zoek naar mensen die ons team komen versterken. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures:

Vacature - Zelfstandig werkend kok

Onze zelfstandig werkend kok gaat aan de slag bij het prachtige Paviljoen Schoonhoven. Daar bereidt hij/zij verschillende gerechten uit verse ingrediënten en stelt hij door leveranciers voorbewerkte en geportioneerde producten samen. De kok staat vaak samen in de keuken met één of meerdere vakcollega’s en daarbij één of enkele hulpkracht(en). De kok is belast met de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken van het bedrijf. Hiertoe is hij/zij verantwoordelijk voor het toezien op (vaktechnisch) en bereiden van gerechten en de operationele randvoorwaarden hieromtrent (voorraadbeheer en afroep bij overwegend vaste leveranciers). De zelfstandig werkend kok levert ook input aangaande de samenstelling en wijziging van de menu’s en werkwijzes.

Paviljoen Schoonhoven is een restaurant/zalencentrum aan een prachtig meer in Hollandscheveld waar diners (á la carte), lunches, buffetten en hapjes worden aangeboden. Naast de geplande feesten en partijen zoals trouwerijen, trekt het paviljoen tevens spontane bezoekers aan die na een wandeling of frisse duik zich naar het restaurant begeven.

Taken:

 • Controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half)fabricaten;
 • Leveren van inbreng voor de te voeren kaart, menu’s, werkinstructies e.d.;
 • Maken van calculaties e.d. en bespreken van afwijkende menu’s voor partijen
 • Toezien op en bereiding van gerechten/ gerechtgedeelten
 • Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden
 • Borging voorraad en dagelijkse afroep

Functie-eisen

 • MBO niveau 3 werk- en denkniveau;
 • aantoonbare kennis van de basiskooktechnieken;
 • kennis van producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart

Salaris

€ 1.800 – € 3.000 p/m
– Excl. vakantiegeld en evt. overige toeslagen.
– Frequente personeelsfeestjes/borrels.
– Hecht team met vakmensen
– Werken in een ambitieus team

Salaris wordt gebaseerd op werkervaring en opleiding

Bedrijfsomschrijving

Paviljoen Schoonhoven is een restaurant/evenementencentrum gelegen in een mooi stukje Drentse natuur en is een begrip in de omgeving. Naast het verzorgen van trouwerijen en grotere feesten worden er maandelijks ook evenementen georganiseerd in samenwerking met zusterbedrijf JP Activiteiten. In het restaurant kan er doordeweeks en in het weekend heerlijk worden gegeten en gedronken. Onze gasten komen bij ons voor diners (á la carte), lunches, buffetten, nagerechten en hapjes

Vacature - Bedieningsmedewerker

Werken in de bediening is topsport. En jij bent onze atleet! Geintje. Eigenlijk is werken in ons Paviljoen altijd gezellig en gaat lachen en werken vanzelf …

Als bedieningsmedewerker:

 • is gastvrijheid voor jou vanzelfsprekend.
 • ben je multifunctioneel. Achter de bar of in de bediening werken maakt geen verschil.
 • is het een eer als gasten speciaal voor jou terugkomen en zorg je ervoor dat ze genieten.

Herken jij jezelf hierin? Of ken je iemand die hier perfect voor zou zijn? Dat vinden wij geweldig! We hebben namelijk nog een aantal plekken voor horecatalenten om ons team te komen versterken.

Wil jij werken in een gezellig team? Stuur je korte motivatie en CV naar jelle@jpactiviteiten.nl en we nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Interesse?

Op zoek naar een top locatie voor lunch, diner, bruiloft of groepsuitje?
Laat ons jou helpen!

Wij staan voor het creëren van onvergetelijke momenten. 

Wat klanten van ons vinden

Laat een review achter

Anny Koster

Ter gelegenheid van mijn man's 70e verjaardag hadden we hier een Drentsche koffietafel geboekt, deze was geweldig goed verzorgd, heerlijke mosterdsoep, visschotel, kroketten, gepoucheerde eieren en heeeel veel verschillende broodjes en beleg, te veel om op te noemen, koffie, thee, melk en karnemelk niet te vergeten. Elke keer kwam er een gastvrouw informeren of alles naar ons zin was, of we nog iets nodig hadden, toppers!!!

A.w. Doldersum

Super mooie locatie, bediening echt top. Ga zo door, de negatieve recensies zet ik ver weg. Top zoals u op de recensies reageert. Wij hebben direct de kerstbrunch bij jullie geboekt. Ga zo door het was echt super voor mekaar. Personeel een dikke 10.

Foppe Gall

Prachtig eetgelegenheid met parkeren, aan de Schoonhovens plas. Prima eten. Ook Social Deal met 50% mogelijk. Mooi en gezellig terras aan het water. Toplocatie.