Zakelijke bijeenkomsten

Paviljoen Schoonhoven biedt de perfecte setting voor zakelijke bijeenkomsten, of het nu gaat om vergaderingen, cursussen of trainingen. Gelegen aan het strand, omringd door een adembenemend uitzicht op de plas, creëert deze unieke locatie een inspirerende omgeving voor productieve en succesvolle bijeenkomsten.

2-uurs vergaderarrangement €11,95 per persoon

Inclusief:
• Onbeperkt koffie en thee
• Bloknootje en pen
• Koekjes en fruit
• Mineraalwater

4-uurs vergaderarrangement €15,95 per persoon

Inclusief:
• Onbeperkt koffie en thee
• Bloknootje en pen
• Koekjes en fruit
• Mineraalwater

8-uurs vergaderarrangement €21,95 per persoon

Inclusief:
• Onbeperkt koffie en thee
• Bloknootje en pen
• Koekjes en fruit
• Mineraalwater

Download de menukaart

Vergaderen bij Paviljoen Schoonhoven

Met meerdere prachtige zalen die zijn ontworpen met oog voor detail en flexibel zijn in te richten, biedt Paviljoen Schoonhoven de ideale ruimte voor diverse zakelijke evenementen. Of je nu een intieme vergadering met het managementteam organiseert of een grootschalige trainingsdag voor het hele bedrijf, de diverse zalen kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw evenement.

De ligging aan het strand zorgt niet alleen voor een verfrissende en rustgevende sfeer, maar biedt ook de mogelijkheid om de bijeenkomst te combineren met ontspannende momenten aan in de omgeving en leuke activiteiten. Dit maakt Paviljoen Schoonhoven niet alleen geschikt voor serieuze zakelijke aangelegenheden, maar ook voor het stimuleren van teambuilding en het creëren van een positieve werkomgeving.

Wat betreft de faciliteiten en services, kun je rekenen op een professioneel team dat er alles aan zal doen om jouw zakelijke bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen. De cateringopties zijn divers en kunnen worden afgestemd op jouw specifieke wensen, variërend van lichte snacks tot uitgebreide maaltijden.

Daarnaast biedt Paviljoen Schoonhoven technologische voorzieningen zoals audiovisuele apparatuur en draadloos internet, zodat jouw presentaties en vergaderingen probleemloos kunnen verlopen. Het ervaren personeel staat klaar om de logistiek te coördineren en eventuele specifieke eisen te faciliteren, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud van de bijeenkomst.

Kortom, Paviljoen Schoonhoven is niet alleen een locatie voor zakelijke bijeenkomsten, maar een plek waar productiviteit en comfort samenkomen. Maak van jouw volgende zakelijke evenement een succes door te kiezen voor de unieke en inspirerende omgeving van Paviljoen Schoonhoven.

Bedrijfsuitjes

Op zoek naar een toplocatie voor vergadering, cursus, teambuilding of workshop?
Laat ons jou helpen!

Wij staan voor het creëren van onvergetelijke momenten. 

Wat klanten van ons vinden

Laat een review achter

Anny Koster

Ter gelegenheid van mijn man's 70e verjaardag hadden we hier een Drentsche koffietafel geboekt, deze was geweldig goed verzorgd, heerlijke mosterdsoep, visschotel, kroketten, gepoucheerde eieren en heeeel veel verschillende broodjes en beleg, te veel om op te noemen, koffie, thee, melk en karnemelk niet te vergeten. Elke keer kwam er een gastvrouw informeren of alles naar ons zin was, of we nog iets nodig hadden, toppers!!!

A.w. Doldersum

Super mooie locatie, bediening echt top. Ga zo door, de negatieve recensies zet ik ver weg. Top zoals u op de recensies reageert. Wij hebben direct de kerstbrunch bij jullie geboekt. Ga zo door het was echt super voor mekaar. Personeel een dikke 10.

Foppe Gall

Prachtig eetgelegenheid met parkeren, aan de Schoonhovens plas. Prima eten. Ook Social Deal met 50% mogelijk. Mooi en gezellig terras aan het water. Toplocatie.